Da Søren hentede velduftende morgenbrød hos den lokale købmand i Hagebro, lå der en seddel med et telefonnummer til TVMidtVest, som gerne ville i kontakt med os. Journalisten, som var fuldstændig blottet for paparazzi tendenser…og det var klogt af ham – for jeg var knap nok stået op – var tidligere på morgenen kørt igennem byen – havde set vognen, men også set at gardinerne stadig var nedrullede.

Søren kontaktede MidtVest. Journalisten befandt sig stadig i nærheden – så i løbet af et øjeblik, stod han og bankede på døren for at filme og lave et interview. Han fulgte og filmede os med passende intervaller på vejen fra Hagebro til Ilskov, hvor begge dele kom i kassen.

https://www.tvmidtvest.dk/artikel/en-oplagt-mulighed-bo-i-fred-og-ro-uden-problemer

Seancen varede vel omkring 3 timer – så vi var godt trætte bagefter. Alligevel valgte vi at køre videre, og endte denne dags kørsel på en rasteplads mellem Ikast og Brande. Vi havde da tilbagelagt ca. 70 km. – klædt på, som skulle vi til Antarktis… jagtet af både kulde, regn, blæst og vandkanoner.

Kærlig hilsen Jytte og Søren

Vi Hørz