Som tidligere omtalt et prisen på et tiny house en variabel størrelse – for den afhænger af, hvilken komfort man har brug for eller ønsker sig, men uanset denne faktor kan det selvfølgelig betale sig at anvende genbrugsting – ligesom et eller flere besøg hos nedbrydningsvirksomheder kan spare på forbruget af jyske dollars.

Selv benyttede vi os af begge muligheder.

Polle var fra Snave. “Fluesmækkeren” er fra Skave. Her driver han et nedbrydningsfirma, der strækker sig over et unævneligt antal tønder land. Han har alt – både det man skal bruge, og det man bilder sig ind ikke at kunne leve foruden.

Han lyder sjældent det borgerlige navn, Steen Madsen, og det er der en særlig grund til.

I sine yngre dage var han en aften gået på den lokale kro. Han gik ind og satte sig tilfældigt ved et bord i nærheden af baren. Pludselig kom et par gutter…prikkede ham på ryggen og spurgte, om han var klar over, hvis plads han sad på – og om han vidste, hvem DE var. Det gjorde han naturligvis ikke, men de kunne så oplyse ham om, at de var “Hvepsene fra Vinderup” – hvorefter Steen med sin mægtige skikkelse og enorme næver rejste sig og sagde – “Og jeg er fluesmækkeren fra Skave.” Siden har han ikke heddet andet. Historien er vandret over det ganske land, er kendt af mange og lever stadig den dag – i dag.

Fjeren blev senere til fem høns…at det var rockere, han havde været oppe imod, som fik nogen på kassen og faldt som dominobrikker – men det er løgn i enhver hals.

Her kommer en række illustrative billeder, trin for trin af trappen op til hemsen.

fortsættelse følger……